Transport en expeditie
Dag-en-nacht internationaal transport

Wij bieden professionele diensten op het gebied van transport en expeditie door heel UE. De hoge kwaliteit van onze service is het resultaat van jarenlange ervaring in de transportsector en de betrouwbaarheid en professionaliteit van onze medewerkers. We zijn ons volkomen bewust van het feit dat onze klanten uiteenlopende behoeften hebben, daarom zijn we flexibel en benaderen we elke contractant persoonlijk.

We ondersteunen onze partners en adviseren de meest optimale oplossingen aangepast aan elke specifieke situatie.

Wanneer u ons bedrijf als zakenpartner kiest, heeft u de beschikking over:

 • wegtransport met volledige vrachtwagens tot 24 ton door heel UE,
 • 24 uur per dag laden,
 • auto's: 80 m³, 100 m³ en 120 m³,
 • reguliere leveringen op de bouwplaats.

 

Als u vragen heeft over ons aanbod, neem dan contact op met:

tel. +48 667 016 633
e-mail: [email protected]

 

Transport en expeditie
Internationaal stukgoederenvervoer

Om aan uw hoge verwachtingen te kunnen voldoen voeren wij expresvervoer uit, wat ons ertoe verplicht speciale aandacht te besteden aan en zorg te dragen voor de vervoerde goederen en de tijd die nodig is om de bestelling te voltooien. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat onze klanten altijd betrouwbare bestellingen krijgen. Daarom stellen wij onze vloot ter beschikking met meer dan 230 auto's met een snelheid van 3,5 ton in heel Europa.

Door ons transport toe te vertrouwen, bent u zeker van:

 • een volledige auto (1-12 pallets, maximaal 27 m³) uitgerust met GPS (24 uur / dag toegang),
 • constant toezicht op de expediteur,
 • betrouwbare selectie en verificatie van onderaannemers,
 • beschikbaarheid van auto's in heel Europa,
 • cabotagevervoer in de EU.

Als u vragen heeft, neem dan contact met ons op:

tel. +48 667 016 633
e-mail: [email protected]

 

Transport en expeditie
Uitzonderlijk transport

In ons aanbod vindt u extra grote transportdiensten waarin wij vele jaren ervaring hebben. De organisatie van dergelijk vervoer vereist speciale aandachts- en veiligheidsnormen. Daarom wordt dit transport, afhankelijk van de grootte van de lading, begeleid door gekwalificeerde piloten. Wij bieden u:

 

 • uitzonderlijk vervoer door heel Europa,
 • advisering op het gebied van vervoer door gekwalificeerd personeel;
 • loodsen en technische ondersteuning van transport,
 • voorbereiden van transportvergunningen en douanedocumenten,
 • technische assistentie.

 

Neem contact op met onze consultant:

tel. +48 667 016 633
e-mail: [email protected]

 

Transport en expeditie
Verswaren

Wij zijn gespecialiseerd in het transport van producten op een gecontroleerde temperatuur. Wij bieden u de Fresh-service, die het transport van groenten, transport van fruit en andere bederfelijke goederen. Het vervoer van dergelijke artikelen moet aan alle normen en de transportmiddelen aan alle technische eisen voldoen.

Als onderdeel van onze samenwerking bieden wij u uitgebreide export van fruit en groenten, met behulp van de nieuwste technologieën en kennis op het gebied van koeling. Het is juist onze kennis, specialisatie en geschikte apparatuur waardoor wij bederfelijke goederen professioneel en volgens de hoogste normen kunnen vervoeren.

Onze klanten zijn onder andere ondernemers uit de FMCG-sector. Rekening houdend met hun behoeften, bestaan onze diensten onder andere uit import uit Engeland en Spanje.

We ondersteunen de Poolse economie, we weten hoe belangrijk de export van appels en de export van paddenstoelen is. Daarom investeren we in deze tak van onze activiteit, waardoor we u de best mogelijke service bieden.

Wij zijn een bedrijf dat zich richt op volledige tevredenheid van onze klanten, we streven ernaar groenten en fruit uit het  buiten land soepel te importeren en aan al uw verwachtingen te voldoen.

We nodigen u uit om contact met ons op te nemen om een ​​speciale offerte voor te bereiden. telefoon:

tel. +48 667 016 633
e-mail: [email protected]

Zie ook

Verzekering

In de Optima LogisticsGroup is een verzekeringsbedrijf ontstaan: Optima Ubezpieczenia, gespecialiseerd in transport. Dit nieuwe onderdeel is een antwoord op ontwikkelingen in de wereld van het wegtransportwezen.

Carrière bij Optima

Iedereen die geïnteresseerd is in werk of stage in ons bedrijf wordt aangemoedigd om een aanvraag naar dit adres te sturen [email protected]

Samenwerking

In de Optima LogisticsGroup is een verzekeringsbedrijf ontstaan: Optima Ubezpieczenia, gespecialiseerd in transport. Dit nieuwe onderdeel is een antwoord op ontwikkelingen in de wereld van het wegtransportwezen.

Głodni życia (Levenslust)

We zijn er trots op dat we partner zijn geworden van Głodni życia. Dit is een nieuw wervingsprogramma gericht op mensen die in de trasportsector willen werken. Controleer je levenslust en solliciteer.