Leer ons beter kennen

Wij zijn een dynamisch ontwikkelend bedrijf in de TSL-sector dat zijn activiteiten richt op de transport-, logistieke en expeditiesector. Specialisatie in deze sector maakt ons een snel en effectief bedrijf, in tegenstelling tot bedrijven waarvan de activiteiten verspreid zijn over verschillende economische sectoren.

Meer informatie

Best performance

ONZE MISSIE

Wij bieden u service die wordt gekenmerkt door kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid van de dienstverlening. We onderscheiden ons van de concurrentie door marktstandaarden te definiëren en zo onze klanten een service te bieden die de service op elk gebied van onze onderneming verbetert.


De keuze voor Optima als uw zakenpartner is de beste oplossing als het gaat om het zakendoen en het bereiken van bedrijfsdoelstellingen. Bij ons heeft u een tevredenheidsgarantie!

Waarin wij verschillen!

Zekerheid

01

Als we een opdracht accepteren, brengen we de transactie altijd tot een goed einde en voeren we het contract uit, ongeacht de kosten of verliezen.

Kwaliteit

02

We bieden de beste service vanuit het perspectief van de klant, in elk aspect van ons bedrijf - van de expediteur tot de boekhouding.

Veiligheid

03

Als onze klant kun je er zeker van zijn dat we alles zullen doen wat in onze macht ligt om onze verplichtingen te vervullen in geval van onverwachte problemen.

Hulpvaardig

04

We helpen onze klanten altijd zonder ze aan hun lot over te laten, zelfs als we niet wettelijk verplicht zijn om te helpen, zijn we bereid en beschikbaar.

Betrouwbaarheid

05

Onze klant weet zeker dat hij nooit bedrogen zal worden. We volgen eerlijke spelregels.

Flexibiliteit

06

Wij zoeken altijd naar oplossingen, we zijn creatief on denken out of the box, voor ons is niets onmogelijk.

Succes

Ons recept voor succes is branchespecialisatie, een goede relatie met onze partners, de hoogste kwaliteit klantenservice en tevreden medewerkers.

We ontwikkelen ons vitaal en dynamisch, zoals blijkt uit de regelmatige uitbreiding van ons team van specialisten op het gebied van transport en expeditie, evenals het voortdurend groeiende aantal onze klanten en de door ons gewonnen prijzen, zoals „Gazele Biznesu” czy „Gepardy Biznesu”.

Probeer ons uit en sluit je aan bij het legioen van tevreden klanten!

Optima in cijfers

0
+
Transporten in de afgelopen 12 maanden
0
auto’s
voeren momenteel ons vervoer uit
24/7
beschikbaarheid van onze verladers 24 uur, 7 dagen per week

Zie ook

Verzekering

In de Optima LogisticsGroup is een verzekeringsbedrijf ontstaan: Optima Ubezpieczenia, gespecialiseerd in transport. Dit nieuwe onderdeel is een antwoord op ontwikkelingen in de wereld van het wegtransportwezen.

Carrière bij Optima

Iedereen die geïnteresseerd is in werk of stage in ons bedrijf wordt aangemoedigd om een aanvraag naar dit adres te sturen [email protected]

Samenwerking

In de Optima LogisticsGroup is een verzekeringsbedrijf ontstaan: Optima Ubezpieczenia, gespecialiseerd in transport. Dit nieuwe onderdeel is een antwoord op ontwikkelingen in de wereld van het wegtransportwezen.

Głodni życia (Levenslust)

We zijn er trots op dat we partner zijn geworden van Głodni życia. Dit is een nieuw wervingsprogramma gericht op mensen die in de trasportsector willen werken. Controleer je levenslust en solliciteer.