Stuur ons een vraag en wij zenden u onze prijsopgave

Vul dit formulier in voor een vrijblijvende offerte of neem telefonisch contact met ons op: +48 22 242 84 45.

Formulier

Vul dit formulier in

Vul dit formulier in voor een vrijblijvende prijsopgave of neem telefonisch contact met ons op: +48 22 242 84 45.

Wij geven een prijsopgaaf voor uw vervoerswensen van maandag tot vrijdag van 8:00-16:00.

Na ontvangst van het formulier met uw vraag zal onze consultant contact met u opnemen voor gedetailleerde informatie. Vervolgens sturen we u per e-mail een prijslijst met transportdiensten.

We zijn streven ernaar om onze samenwerking met u continu te verbeteren. Daarom hebben we de benodigde standaardformulieren klaarliggen. Deze documenten zijn nuttig voor een goede voorbereiding van facturen, bestelformulieren.

Onze standaardformulieren voldoen aan onze vereisten.

Vul de bestelling in en stuur deze per e-mail: [email protected]

Tijdigheid van bestellingen

Als we een bestelling accepteren, maken we de opdracht altijd tot het einde af en voeren we het contract uit, ongeacht de kosten of verliezen.

Dag-en-nacht contact 24h/7

We bieden de beste service vanuit het oogpunt van de klant, in elk onderdeel van ons bedrijf - van de expediteur tot de boekhouding.

Betrouwbare service

Als onze klant kunt u er zeker van zijn dat we alles zullen doen wat in onze macht ligt om onze inzet en verplichtingen te vervullen in geval van onverwachte problemen.

Documenten

We streven ernaar om de samenwerking met u continu te verbeteren. Daarom hebben we voorbeeldsformulieren van documenten beschikbaar. Deze materialen zijn nuttig voor een correcte factuurvoorbereiding, bestelformules.

Beschikbare documenten voldoen aan onze vereisten.

Zie ook

Verzekering

In de Optima LogisticsGroup is een verzekeringsbedrijf ontstaan: Optima Ubezpieczenia, gespecialiseerd in transport. Dit nieuwe onderdeel is een antwoord op ontwikkelingen in de wereld van het wegtransportwezen.

Carrière bij Optima

Iedereen die geïnteresseerd is in werk of stage in ons bedrijf wordt aangemoedigd om een aanvraag naar dit adres te sturen [email protected]

Samenwerking

In de Optima LogisticsGroup is een verzekeringsbedrijf ontstaan: Optima Ubezpieczenia, gespecialiseerd in transport. Dit nieuwe onderdeel is een antwoord op ontwikkelingen in de wereld van het wegtransportwezen.

Głodni życia (Levenslust)

We zijn er trots op dat we partner zijn geworden van Głodni życia. Dit is een nieuw wervingsprogramma gericht op mensen die in de trasportsector willen werken. Controleer je levenslust en solliciteer.