Samewerking


In het kader van onze samenwerking ontvangt U een veelomvattende zorg van een gekwalificeerd team van medewerkers, dat diensten verleent op het hoogste niveau.

 

Elke klant wordt individueel behandeld. Competent personeel adviseert U over de meest effectieve logistieke oplossingen en stelt zodanige opties voor de toelevering van uw product voor, dat het veilig en op tijd zijn doel bereikt.

 

Bovendien zorgen we voor de afwikkeling van formele zaken. We bereiden de benodigde documenten voor, zoals expeditie opdrachten en dergelijke, we plannen de beste route en het meest geschikte middel van transport.

 

Onze transport diensten leveren we in de landen van de Europese Unie, en ook in Oost- en Zuid- Europa. Tegemoet komend aan uw verwachtingen hebben we de belangrijkste documenten voorbereid, die nodig zijn voor het finaliseren van onze samenwerking. Deze documenten zijn beschikbaar op dit tabblad.

 

Samenwerking op het gebied van expeditie is mogelijk in binnen- en buitenland.

 

Bij vragen over samenwerking kunt U contact opnemen met:

tel.: +48 22 242 84 45 e-mail: kontakt@optimalg.com

 

Onze specialisten staan voor U klaar!

Documenten van de firma

 

We stellen U alle benodigde documenten voor, die verband houden met de activiteiten van onze firma.

 

 

 

Documenten voor klanten

 

Beste Klanten, we willen dat u zo weinig mogelijk tijd besteedt aan de formele aspecten van onze samenwerking, daarom hebben we een kant en klaar formulier transport-opdracht samengesteld.

 

 

Graag het opdracht formulier invullen en ons toesturen per e-mail kontakt@optimalg.com of per fax +48 22 379 02 66.

 

CONTACT

+48 22 242 84 45

 

TRANSPORTOFFERTE zamów wycenę