Over ons


We zijn een zich dynamisch ontwikkelend bedrijf in de TEL branche (Transport – Expeditie – Logistiek), dat zich concentreert op activiteiten in de sector dienstverlening op het gebied van transport, logistiek en expeditie. De specialisering In een en dezelfde sector zorgt ervoor, dat we snel en effectief kunnen handelen, in tegenstelling tot firma's, wier activiteiten verdeeld zijn over een aantal economische sectoren.

 

Onze transportfirma biedt U service, gekarakteriseerd door kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid van dienstverlening. We onderscheiden ons van de concurrentie door standaarden in de markt te stellen en daarmee onze klanten een service te bieden, die de dienstverlening op elk terrein van onze activiteiten verbetert.

 

De keuze van Optima als uw business partner is de beste oplossing, waar het gaat om activiteiten en de realisering van zakelijke doeleinden. Met ons is tevredenheid gegarandeerd!

 

optima best performance

WAT ONS ANDERS MAAKT!

We weten heel goed, dat de beste manier om langdurig overwicht op de concurrentie in de markt te bouwen is, om zich te concentreren op behoeftes en verwachtingen van de klant, zoals:

 

Zekerheid – na accepteren van een opdracht voeren we de transactie altijd volledig uit in overeenstemming met het contract, ongeacht kosten of verliezen.

 

Kwaliteit – we garanderen de beste kwaliteit van dienstverlening uit het perspectief van de klant, in elk onderdeel van onze activiteiten – van expeditie tot boekhouding.

 

Veiligheid – als onze klant kunt U er zeker van zijn, dat we alles doen wat binnen onze mogelijkheden ligt, om onze verplichtingen na te komen en zullen we hulp bieden in het geval van onverwachte problemen.

 

Eerlijkheid – onze klant kan er zeker van zijn, dat er geen sprake is van bedrog. We houden ons aan de regels van fair play.

 

Hulp – we helpen onze klanten altijd, we laten hen niet aan hun lot over, zelfs als we uit juridische gronden niet verplicht zijn tot hulp, we zijn aanspreekbaar en tot uw beschikking.

 

Flexibiliteit – we zoeken altijd naar oplossingen, we zijn creatief en staan open voor allerlei varianten, voor ons zijn er geen onmogelijke zaken.

 

Attractieve prijzen – dankzij de hoge kwaliteit van ons werk en de processen in het bedrijf zijn we in staat onze kanten attractieve prijzen te bieden, concurrerend ten opzichte van het aanbod van andere transportbedrijven.

 

ACTIVITEITEN

Onze belangrijkste activiteiten liggen op het gebied van nationaal en internationaal vervoer over de weg, zowel bulkvervoer als pakketvervoer. Bovendien leveren we diensten op het gebied van opslag en inklaring van goederen.

 

We hebben de vaste beschikking over: 250 bussen en 200 trucks met oplegger.

 

We zijn een modern bedrijf, dat met zijn tijd meegaat en zich snel aanpast aan de markt. Onze veelomvattende oplossingen op het gebied van de organisatie van transport zijn een antwoord op de vragen van klanten. Het zijn hun verwachtingen, die we nakomen, voor onze klanten zijn we elke dag de beste.

HET TEAM

Het bedrijf bestaat o.a. uit meer dan 500 ervaren expediteurs, die de hoogste competentie op dit gebied bezitten. We zorgen voor hun professionele ontwikkeling en we stellen hen in de gelegenheid hun vaardigheden te verbeteren binnen het kader van ons bedrijf. De werknemers ontvangen professioneel gereedschap, welke hun onbeperkte mogelijkheden geeft. Competente dienstverlening is het visitekaartje van onze firma, daarom zijn onze werknemers expert op het gebied van transport en expeditie.

SUCCES

Ons recept voor succes is specialisering binnen de branche, partner relaties met klanten, de hoogste kwaliteit dienstverlening en tevreden werknemers. We ontwikkelen ons snel en dynamisch, hetgeen blijkt uit het regelmatig groeien van ons team van specialisten op het gebied van transport en expeditie alsmede het steeds groeiende aantal klanten en behaalde prijzen, zoals de „Gazelle van de Business” of de „Luipaard van de Business”.

 

 

Test ons nu al en sluit aan bij de groep tevreden klanten!

 

CONTACT

+48 22 242 84 45

 

TRANSPORTOFFERTE zamów wycenę